Du besøger / You are visiting

A  L  L  A  N       S  C  H  E  E  F

allan scheef   •   baggesensgade 14a   •  2200 københavn n   •   +45 20 21 00 50   •   allan@scheef.dk   •   © 2013


 

 |
Forside | Find mig | Om mig | Fotoalbum | Send mail | Min Facebook |
 
 <-- tilbage til [Om mig]
 


Info om Skorpion 
23 oktober - 21 november

Element: 
Vand

Temperament
: Under dit supercool og reserverede ydre gemmer sig enpassioneret, dyb, intens personlighed. I alle dine foretagender søger du essensen bagom slør og facader. Du er aldrig overfladisk. Du gennemfører alt, hvad du starter med en nærmest fanatisk målrettethed. For ikke at blive overvældet af dine intense følelser, slipper du ikke på noget tidspunkt kontrollen. Andre kunne opfatte dig som en mystisk, besiddende, magtsyg, overdrevent mistænksom og ret farlig vampyr.

Score taktik: Ligesom dit symboldyr forholder du dig afventende, vogtende og lurer dit bytte grundigt af, så du ved præcis, hvornår du skal slå ned. Du giver så lidt information som muligt fra dig om dig selv men formår som regel at nå ind til din potentielle kærestes sårbare inderste. En af årsagerne til dette er, at du vil være sikker på, at han/hun ikke vil blive skræmt væk, når du lukker op for din egen godtepose.

Forelskelse: Selv når du er allermest intenst forelsket, bevarer du en stram kontrol over dig selv. Men på trods af, at du ikke røber det, er du fuldstændigt besat af din kæreste og fantaserer dag og nat om hvordan du vil fortære og absorbere ham/hende.

Parforhold: Du ved altid præcist hvad der er bedst for dig - og dermed også for din kæreste. Du er ekstremt taktisk, beregnende og bruger alle kneb for at styre tingene i din egen retning. Men udover denne tendens til at kontrollere alt og alle er du en hengiven, trofast, loyal, stabil kæreste. Til gengæld er du også utroligt besiddende og sygeligt jaloux.

Seksuelle stil: Du har et ganske umætteligt behov for sex. Du tænker meget på det og er selv ekstremt sexet, i hvert fald hvis du står ved dine tilbøjeligheder. Variation er godt, du er uendeligt opfindsom, umulig at chokere (dine egne fantasier er som regel de mest ekstreme) og med på den værste. I skarp kontrast til sit korrekte ydre forvandles den kvindelige skorpion i soveværelset (eller kælderen) til en dominatrix i lak og læder. Den mandlige skorpion har også sadistiske tendenser og en svaghed for middelalderlige torturredskaber.

Partner: Det er nødvendigt at være forstående, tolerant og have masochistiske tendenser for fuldt ud at kunne nyde et forhold til en skorpion. Til gengæld får du en ærketrofast kæreste, evigt varierende sexliv og får oplevet alle ekstremer i dit følelsesregister.

Passer bedst med: Jomfru, Stenbuk, Tyr, Fisk, Krebs, Vægt.
 

 


 

 

Stjernetegnene i øvrigt...

Her er så den liste, som alle professionelle astrologer bruger til at tyde stjernetegn efter. Se på dit eget og gør noget ved det....Vandmanden: 20/1-18/2
Du har en opfindsom forstand og er tilbøjelig til at være fremskridtsvenlig. Du lyver dog en hel del. I øvrigt er du temmelig skødesløs og upraktisk, hvorfor du laver den samme fejl gang på gang. De fleste synes du er lidt dum.

 


Fiskene: 19/2-19/3
Du har en livlig fantasi og tror, du bliver forfulgt af politi og efterretningsvæsen. Du har ingen indflydelse på dine omgivelser og er helt uden charme. Dog er du meget pralende. Fiskene er ofte blottereVædderen: 20/3-19/4 
Du er en foregangsmand og nærer foragt for andre mennesker. Du er hidsig, utålmodig og hånlig overfor andre, men er til gengæld helt uden humoristisk sans. Du er ikke særlig rar, faktisk et røvhul, og ingen kan lide dig.
 Tyren: 20/4-20/5 
Du er praktisk og ihærdig. Du har en stædig udholdenhed og arbejder som bare helvede. De fleste mennesker synes du er ensidig, tykhovedet og intolerant. Tyre har dårlige ånde, armsved samt lugter og fiser meget. 


Tvillingerne: 21/5-20/6
Du er en hurtig og intelligent tænker. Folk kan lide dig, fordi du er biseksuel. Du nærer helt overdrevne forventninger af alle situationer og betragtes som psykisk afviger. Du er meget behagesyg, altså billig. Forresten er tvillingerne kendt for at begå blodskam. 


Krebsen: 21/6-21/7
Du er sympatisk og forstående overfor andre folks problemer. Du betragtes som et naivt fæhoved. Du udsætter altid alting og laver aldrig noget selv. Andre prøver normalt at undgå dig, da du betragtes som meget kedelig. De fleste modtagere af socialhjælp er krebse.

  


Løven: 22/7-22/8
Du anser dig selv for den fødte leder. Andre synes, du er påtrængende. De fleste Løver er blærerøve og skrub hysteriske. Du er forfængelig og meget selvglad. På den anden side er du også nærig og har meget stærk trang til alkohol. Løver er altid uhæderlige og begår ofte underslæb. 


Jomfruen: 23/8-22/9
Du er den Logiske type og hader uorden. Denne irriterende pernittengryn holdning er utålelig for dine venner, hvis du har nogle. Du er en kold skid og falder tit i søvn mens du elsker. Jomfruer kan ikke skelne stort fra småt, men de kan godt være gode buschauffører. 


Vægten: 23/9-22/10
Du er den kunstneriske type og ikke særlig realistisk. Hvis du er mand, hører du til den meget tvivlsomme slags. De kvindelige vægte er som regel fede og ulækre. Dine chancer for arbejdsmæssige og økonomiske vindinger er lig nul. Dog kan vægte af begge køn være gode prostituerede. Alle vægte har kønssygdomme. 


Skorpionen: 23/10-21/11
Du er skarpsindig i forretningsanliggender og i det hele taget ikke til at stole på. Din moral er særdeles anløben. Seksuelt er du et nul, men du savler meget. De fleste skorpioner bliver myrdet før eller siden. 


Skytten: 22/11-21/12
Du er optimistisk og blåøjet. Du satser dumdristigt på dit held, mest fordi du mangler talent. Skytternes hjerne er meget passende at sammenligne med visse fortidsøglers. De fleste skytter er fordrukne, liderlige eller narkomaner. Du er ufrivillig komisk og folk griner meget af dig. Dine forsøg på at være morsom er derimod altid højest pinlige. 


Stenbukken: 22/12-19/1
Du er stokkonservativ og bange for at tage en chance. Du laver sjældent fejl, da du faktisk aldrig laver noget som helst. Du er doven og betragtes som et hul i jorden. Der er ingen der lægger mærke til dig, og du kunne egentlig lige så godt være død. Der har aldrig - og vil aldrig eksistere en stenbuk af blot den ringeste betydning. Stenbukke bør undgå at stå stille i længere tid, da hundene ellers tror du er et træ, og pisser på dig.

<-- tilbage til [Om mig]


www.scheef.dk

© COPYRIGHT 2013 ALL RIGHTS RESERVED SCHEEF.DK